Експресни заеми с лошо ЦКР

4.4/5 - (14 votes)

Експресни заеми с лошо ЦКР: всичко, което е нужно да знаем, ако канидатстваме за такъв кредит.

Как да получите онлайн заем с лоша кредитна история?

За да получите заем въпреки, че сте включени в черния списък на Регистъра за кредитна задлъжнялост, трябва да минете следните три етапа:

ekspresni krediti wednaga
  • Първи етап: регистрация на профил и попълване на лични данни. Профилът трябва да бъде регистриран на уебсайта на избраната от вас фирма, тъй като всички операции (както получаване и изплащане на заем, така и преглед на информация за състоянието му) се извършват там. За да създадете личен акаунт, ви е необходим само мобилен номер. Когато създавате акаунт, влезте в него и попълнете внимателно и без грешки въпросника. Прикачете снимка или сканирани документи за самоличност. След това го свържете с ваша банкова карта, за да получавате парите си на нея. Дори и да правите всичко бавно, за да не направите грешка, този етап едва ли ще отнеме повече от 5-10 минути.
  • Втори етап: създаване и изпращане на заявление и получаване на отговор. Когато профилът е попълнен и документите са прикачени, можете да кандидатствате за кредит. За да направите това, просто посочете колко пари искате да вземете и за колко дни. След като изпратите заявката, ще трябва да изчакате малко, докато я от фирмата я прегледат и проверят профила ви. Това обикновено отнема до 5-10 минути. Също така на този етап служител на фирмата може да се обади на клиента за разяснение (особено ако се свързвате с кредитната компания за първи път).
  • Трети етап: потвърждаване на заявлението и получаване на пари. Получили сте  SMS? Това е отговорът на вашето искане. Ако бъде одобрен, договорът за кредит в електронен вид веднага ще дойде на вашия имейл. Трябва само да го потвърдите, като изпратите SMS код вместо собственоръчен подпис. След това заемът ще бъде отпуснат и преводът ще дойде на свързаната карта в следващите няколко минути или часа.

Защо си струва да получите нов заем, ако имате лоша кредитна история?

Вашата кредитна история се формира от кредитите, които сте взели. Ако последното вписване в ЦКР е свързано с проблемен кредит, информацията за забавянето ще бъде първото нещо, което кредиторът вижда при опит за теглене на нов кредит. Затова е  желателно да изчистите вашата кредитна история. За да направите това, трябва да вземете нов заем и да го върнете навреме. Дори да е малък и кратък, той вече ще подобри кредитната ви история. Това ще ви позволи да увеличите шансовете за получаване на следващи заеми, вече за по-големи суми.


Експресни заеми с лошо ЦКР

✅ Вижте нашите предложения за експресни бързи заеми с лошо ЦКР

експресни кредити
expresni zaemi

Вземи онлайн

✅ Избери сума и виж какви кредити предлагат кредитните компании в страната! 💲👌