FAQ

5/5 - (2 votes)

Имаш въпроси? Тук са отговорите.

Мога ли да взема кредит с лоша кредитна история?

Възможно да получите експресем кредит, дори ако имате лоша кредитна история, но вероятно ще ви предложат по-високи лихви или ще искат обезпечение. Преди да се обръщате към кредитори, може да бъде полезно да подобрите своята кредитна история, като погасите дългове и избягвате пропуски на плащания, за да повишите шанса си за получаване на по-добри условия за заем.

Мога ли да взема кредит, ако нямам постоянен трудов договор?

За да вземете елсчресен кредит обикновено е необходимо да имате стабилен доход и да предоставите доказателства за него, като например трудов договор или други документи за доходите ви. Ако нямате постоянен трудов договор, може да разгледате опциите за автономни дейности или други източници на доходи, които може да бъдат приети от кредиторите като достатъчна гаранциия за способността ви да върнете кредита. Препоръчително е да се консултирате с финансов съветник или банков служител, за да получите подробности за наличните опции и възможности.

Как мога да получа най-ниската лихва при бърз кредит?

Изследвайте пазара – изследвайте различните кредитни оферти от различни кредитори, за да видите какви са текущите лихви. Проверете какви са различните условия за кредита и какви изисквания има кредиторът към кандидатите. Кандидатствайте за кредит в различни кредитни институции – ако получите няколко предложения за кредит, можете да сравните условията и да изберете това, което предлага най-ниска лихва.

Колко дълъг срок на кредида да избера?

Изберете по-кратък срок на кредита – по-краткият срок на кредита обикновено означава по-ниска лихва. Разгледайте възможностите за по-краткосрочни кредити, за да намалите общата си разходност.

Дължа ли допълнителна такса, ако погася предсрочно бърз кредит?

Това зависи от условията на кредитния договор. Някои кредитни институции могат да налагат такси за предсрочно гасене на кредита, за да компенсират възможните загуби от лихвите, които щяха да получат, ако кредитът беше гасен според оригиналния график на плащане.

ВАЖНО!

Запомнете, че при бързите кредити обикновено има по-високи лихви и такси в сравнение с традиционните кредити, така че винаги трябва да прецените внимателно своите възможности и да изберете най-добрата за вас оферта.