Кредити независимо от ЦКР  

4.5/5 - (6 votes)

Експресни кредити независимо от ЦКР  

Заем независимо от кредитна история

За да кандидатствате за онлайн експресен кредит по карта без проверки с вашата кредитна история в Централния кредитен регистър обикновено ви е необходим около 1 час (ако се свързвате с фирма за първи път). Всичко се прави чрез интернет, така че не е нужно да ходите никъде, да посещавате физически офиси и да се редите по опашки.

Ето стъпките, към които да се придържате:

ekspresni krediti wednaga
  • Регистрация на личен акаунт. За да направите това, ви е необходим само мобилен номер на всеки български оператор, на който ще трябва да получавате SMS.
  • Попълнете информацията за себе си. Обикновено въпросникът е малък и само с основна информация за клиента, така че няма да отнеме много време.
  • Потвърждаване на самоличността (изпращане на документи). Прави се снимка или се сканират документите. Направените снимки най-често трябва да са приложени към въпросника. Основното изискване е снимките да са ясни, да не са размазани, да не са редактирани и всички данни върху тях да се четат лесно.
  • Свързване на банкова карта, към която ще получавате пари. Само карта, издадена на ваше име, е подходяща за издаване на заем. За да я прикачите към акаунта си, въведете всички данни (номер, дата на изтичане и др.) и изпратете SMS за потвърждение.
  • Попълване и подаване на заявление. Това се прави чрез попълване на заявление, където трябва само да посочите сумата в лева и броя на дните, за които заемът ще бъде напълно изплатен. Има и автоматичен кредитен калкулатор, който веднага ще покаже колко трябва да върнете, като вече вземете предвид лихвата, и ще покаже датата, до която трябва да затворите заема (препоръчваме да зададете няколко напомняния наведнъж, за да не забравите).
  • Получаване на отговор на заявлението. Изпраща се на вашия имейл и SMS на вашия номер. Няма да се налага да чакате дълго: клиентът обикновено получава отговор в рамките на 5-10 минути. В него фирмата посочва дали вашето заявление е одобрено и за каква сума (в някои случаи може да се одобри заявлението на клиента, но да му се предложи кредит за по-малка сума от първоначално поисканата).
  • Потвърждение (подписване на договора). Последният етап: електронен файл с договора за кредит ще бъде изпратен на вашия имейл. Остава само да прочетете и „подпишете“, като изпратите SMS код. Това съобщение законно ще има същата тежест като вашия собственоръчен подпис.
  • Сега можете да проверите личната си сметка – тя трябва да показва информация, че сте удвоили заема и в следващите минути ще получите цялата сума по картата.

Вече не е необходимо да се регистрирате в няколко сайта, за да получите онлайн заем, независимо, че сте в списъка на лошите платци на ЦКР. В нашата платформа expresni-krediti.com кандидатстването за заем онлайн е изключително лесно. С нашето сравнение ще намерите най-добрата оферта, която ви подхожда. Кандидатствайте сега с бутона Заяви!


Експресни кредити независимо от ЦКР

✅ Вижте нашите предложения за експресни бързи кредити без ЦКР

експресни кредити
expresni zaemi

Вземи онлайн

✅ Избери сума и виж какви кредити предлагат кредитните компании в страната! 💲👌