Кредит само с лична карта

4.6/5 - (13 votes)

Бърз кредит само с лична карта – бързо, лесно и удобно!

Възможно ли е да се получат заеми само с лична карта? Заемите само с лична карта са заеми, за които не са необходими никакви други документи освен личната ви карта. Тези видове заеми обикновено се обработват изцяло онлайн. Освен това някои от тези компании, които предлагат заеми само с ЕГН, ви позволяват да бъдете включени в досиета за събиране на дългове.

Теглене на кредит само с лична карта

Кандидатстването за заем става все по-лесно. В днешно време е възможно да поискате заем дори без заплата или поръчител, само с личната си карта. Те са известни като мини заеми в категорията на бързите кредити.

Това са малки заеми с максимален размер от 1000 лева, които трябва да бъдат изплатени за много кратък период от време – около един месец. Това са цифри и времена, които са извън обсега на традиционните банки.

Това са миникредити, за които се изисква само с лична карта, с много облекчени условия за одобрение в сравнение с тези на банките, но за сметка на това с много високи комисиони и лихвени проценти, което ги прави форма на финансиране, която не се препоръчва, освен в спешни случаи.

Онлайн кредити само с лична карта

Изисквания за кандидатстване за заем с лична карта

Кандидатстването за този вид заем е лесно и достъпно, но все пак има редица изисквания, които трябва да бъдат изпълнени, за да получите одобрение:

  • Да сте пълнолетен (въпреки че в някои случаи може да се изисква да сте навършили 21 години) и да не сте по-възрастен от 75 години.
  • Да пребивавате в страната.
  • Да имате валидна лична карта.
  • Да имате банкова сметка в страната.
  • Да имате достатъчен доход, за да можете да изплащате заема.

По същество това са същите условия и изисквания като при традиционния заем, само че не толкова строги. Например не е необходимо да имате добра кредитна история и дори е възможно да кандидатствате за заем само с вашето ЕГН, ако сте в списъка на с лощи платци.

Кредит само с лична карта без трудов договор

От финансова гледна точка от вас няма да се изисква да представяте последните си фишове за заплата, въпреки че няма нищо по-непрепоръчително от това да вземете заем, без да имате възможност да го изплатите.

Стъпки, които трябва да предприемете, за да получите онлайн кредит само с личната си карта

ekspresni krediti wednaga

Която и платформа да изберете, всички те имат сходна процедура, като се започне от факта, че ще трябва да изпълните всички формалности онлайн. Така че, за да получите незабавни заеми само с личната си карта, трябва да:

1. Отидете на уебсайта на кредитната институция.

2. Там обикновено имате възможност да избирате:

  • Необходимата сума.
  • Желаният от вас период на изплащане.

3. Щракнете върху бутона, за да кандидатствате за заем.

4. Попълнете формуляра с данните си.

5. Потвърдете данните и кредита си.

6. Възможно е да ви бъде поискана допълнителна информация или документи, които ще трябва да изпратите по електронна поща, в зависимост от размера на исканата сума.

7. След като получи цялата информация, екипът на кредитора ще проучи вашия случай.

8. Ще получите потвърждение или отхвърляне на кандидатурата си по един от каналите за връзка.

9. Ако заявката ви е приета, обикновено парите ще бъдат преведени по сметката ви още същия ден.

Рискове при заемите спешен бърз кредит с лична карта

Като цяло най-големият риск е, че изплащането им в крайна сметка ще бъде много скъпо поради високите лихвени проценти и тежките такси. Става дума за заеми с ГПР, който в някои случаи може да достигне над 1000%, докато при традиционните заеми той обикновено не надвишава 10%.

Като минизаеми, които трябва да бъдат изплатени за много кратък период от време, максимум един месец, те обикновено имат или дневен лихвен процент, или комисиона под формата на такси (и по този начин могат да претендират за по-добри условия).

Преди да подпишете договор за подобен заем, е силно препоръчително да прочетете внимателно условията на заема в договора, който ще ви бъде предоставен от кредитора, за да знаете къде се намирате и какво трябва да спазвате при погасяването му.


Бързи кредити само с лична карта

✅ Вижте нашите предложения за експресни бързи кредити с лична карта

експресни кредити
expresni zaemi

Вземи онлайн

✅ Избери сума и виж какви кредити предлагат кредитните компании в страната! 💲👌