Кредит без осигуровки

5/5 - (3 votes)

Бърз и експресен кредит онлайн без осигуровки

Мнозина си задават въпроса дали, в случай че не работят на трудов договор, могат да получат кредит без здравни осигуровки. На практика това условие е важно за банките, защото те проверяват дали клиентите имат кредитоспособност, също както дали имат непрекъснат осигурителен стаж и закъснели плащания към монополистите и доставчиците на услуги – ВиК, Електроснабдяване, мобилни оператори и т.н. По този начин те си създават профил за всеки отделен кредитоискател и преценяват дали могат да си сътрудничат с него.

Кредит без здравни осигуровки – колко реалистично е това?

Регистрацията на традиционен банков кредит е дълга процедура, главно поради факта, че преди да получите пари трябва да съберете голям брой документи. Включително получаване на доказателство за доход, копие от трудов договор и т.н., което може да отнеме няколко дни. С тяхна помощ банковата институция се опитва да се защити и да се увери, че клиентът действително има достатъчно пари, за да изплати кредита.

ekspresni krediti wednaga

Кой се интересува от заем без осигуровки?

По правило се изискват документи при получаване на кредит с големи суми, но някои банки са го включили в списъка със задължителни документи за всеки заем. Това условие е сериозен проблем за много кредитополучатели. Ето кой страда най-много от това, че трябва да притежава тези документи:

  • Работещите на свободна практика;
  • Служители, които нямат официален трудов договор;
  • Частни предприемачи;
  • Официално заети лица с минимална работна заплата (от които има много сред банковите клиенти);
  • Хора с постоянен пасивен доход.

Освен това, кандидатите за бързи кредити без осигуровки могат да са хора, които наскоро са получили работа. Тъй като изискване за стаж на последната месторабота се изисква да бъде през последните шест месеца, просто ще бъде невъзможно за новопостъпилите на работа да получат банкова заем.


Бързи кредити без осигуровки

✅ Вижте нашите предложения за експресни бързи кредити без осигуровки

експресни кредити
expresni zaemi

Вземи онлайн

✅ Избери сума и виж какви кредити предлагат кредитните компании в страната! 💲👌

Откъде мога да получа бързи кредити без осигуровки?

Най-лесният начин е да използвате услугите на финансиране от небанковите организации. Това са финансови институции, които отпускат малки заеми за кратък период от време. Тяхната отличителна особеност е ориентацията на клиентите, защото те почти никога не изискват попечители, не работят с обезпечение и ви позволяват безопасно да вземете заем без да се интересуват дали в момента имате осигуровки или не.