Бърз кредит по телефона

4.9/5 - (7 votes)

Лесен и бърз кредит по телефона!

В днешно време повечето хора откриват бързи и мини заеми в много институции, които работят по интернет. Поради тази причина погрешно се смята, че за тези видове заеми също трябва да се кандидатства само онлайн.

Тази предварителна представа може да накара много хора, които не са запознати с работата в интернет или не се чувстват сигурни, да се откажат да кандидатстват за бърз кредит.

Истината е, че телефонът все още е напълно валидна алтернатива за кандидатстване за голям брой бързи кредити или мини заеми, предлагани на пазара.

Кандидатстване за бърз кредит по телефона в няколко лесни стъпки

1. Изберете финансовата институция, от която искате да получите бърз кредит

Не забравяйте да проверите всички условия по кредита, включително срока на погасяване, дължимата лихва и всички такси или допълнителни плащания, които може да се наложи да платите. Освен това се уверете, че ще можете да върнете парите в рамките на договорения срок.

Най-лесният начин за извършване на тези проверки е да се използва онлайн симулаторът, който много от тези институции предоставят на своите клиенти, както и договорната документация. Ако имате някакви съмнения, не забравяйте да ги попитате по време на телефонния разговор. В никакъв случай не трябва да кандидатствате за бърз кредит или заем от какъвто и да е вид, без да сте сигурни в условията, на които се съгласявате да се подчините.

2. Намерете раздела за контакти или за сключване на договори на уебсайта на институцията за бързи кредити.

Телефонният номер за кандидатстване за кредит обикновено се намира в раздела за контакти или в раздела за сключване на договори. Имайте предвид, че някои институции не предлагат възможност за сключване на договори по телефона, така че може да се окаже, че нямат телефонен номер или че телефонната централа само предоставя информация на клиентите или заинтересованите страни, но не управлява сключването на договори.

3. Направете заявката за бърз кредит в телефонно обаждане

По-голямата част от процеса на сключване на договор обикновено може да се осъществи още при първото телефонно обаждане. Операторът ще ви информира и ще ви запознае с условията на кредита, както и с всички документи, които трябва да представите, за да се финализира договорът.

4. Потвърдете личните си данни и данните за заема

Обикновено обработката на заявката отнема от няколко минути до 24 часа.

Най-често от вас се изисква да изпратите документите по електронна поща, въпреки че има и случаи, в които безплатен частен превозвач ще бъде изпратен до дома ви, за да вземе подписаните документи. Това зависи от критериите, използвани от всяка институция.

ekspresni krediti wednaga

Исканата документация обикновено се състои от:

  • Копие от валиден документ за самоличност.
  • Копие от банковата ви сметка или банково извлечение. Имайте предвид, че в този документ трябва да бъде посочено вашето име като титуляр на сметката.
  • Доказателство за доход, въпреки че това се прави все по-рядко, особено в случаите на миникредити.

5. Получаване на парите в текущата ви сметка

След като документите ви бъдат получени и проверени, поисканите пари ще пристигнат в сметката ви до няколко минути.

В случаите, когато документите могат да бъдат изпратени по електронна поща, одобрението може да се осъществи в кратък срок. Ако документите се изпращат с частен транспорт, отпускането на заема може да отнеме малко повече време.  


Бързи кредити по телефона

✅ Вижте нашите предложения за експресни бързи кредити по телефона

експресни кредити
expresni zaemi

Вземи онлайн

✅ Избери сума и виж какви кредити предлагат кредитните компании в страната! 💲👌