Бърз кредит с лошо ЦКР

4.8/5 - (6 votes)

Как да взема бърз кредит с лошо ЦКР?

Ако отговаряте на условията, можете да вземете личен или бърз заем по всякаква причина. След това трябва да правите месечни вноски до пълното изплащане на заема (плюс лихвата). Тези месечни вноски са записани в договора за кредит.

Обикновено колкото по-нисък е кредитният ви рейтинг, толкова по-висок е лихвеният процент.

Ако се притеснявате, че няма да можете да получите заем, има няколко начина да получите личен заем с лоша кредитна история.

ekspresni krediti wednaga

Метод 1: Бъдете търпеливи и увеличете рейтинга си.

Това е най-добрият метод. Няма да се получи, ако парите ви трябват веднага.

Изчакването и работата за постигане на добър кредитен рейтинг могат да ви осигурят по-добър лихвен процент и да ви спестят пари в дългосрочен план. Започнете с преглед на кредитния си отчет и вижте къде можете да направите подобрения. Дори да отнеме известно време, ще се изненадате колко много възможности се появяват, когато имате по-добър кредитен рейтинг.

За да подобрите резултата си, трябва да знаете как се изчислява. Вашият кредитен рейтинг се състои от 5 фактора: кредитна история, използване на кредита, кредитна възраст, нови заявления и видове кредит.

Метод 2: Опитайте с обезпечен заем

Подобно на обезпечените кредитни карти, обезпеченият заем дава на вашия кредитор гаранцията, че ще платите това, което дължите, като изисква от вас да вземете заем срещу актив.

Тези активи могат да бъдат собствения ви капитал, ваша недвижима собственост, спестяванията ви или дори колата ви. Обезпеченият заем не е нещо, което трябва да се приема леко. Рискувате да загубите важен актив, ако не можете да го върнете. Ако в крайна сметка тръгнете по този път, бъдете много внимателни, за да изплатите заема изцяло и да извършвате плащания навреме. Може да загубите важни активи, ако не изплатите този заем.

Метод 3: Намерете някой да бъде ваш гарант

Понякога заемодател ще ви позволи да получите заем с лоша кредитна история, ако някой с добра кредитна история ви е гарант.

Близък приятел или член на семейството може да бъде ваш гарант или може да ви помогне с метод №4…

Метод 4: Помолете вашите приятели или семейство за заем

Ако имате стари задължения можете да помолите свой близък за определена сума пари назаем. В повечето случаи няма да дължите лихва, но ако не успеете да върнете парите навреме рискувате да развалите отношениятa с човека, който ви е дал заема.

Не забравяйте да измислите план за връщане на това, което сте взели назаем.

Планирайте всичко от датата на падежа на плащанията, сумата на всяка от тях до продължителността на сроковете на кредита. Неизплащането на личен заем може да навреди на вашите финанси, но неизплащането му на приятел или член на семейството може да навреди на вашите взаимоотношения.

 Метод 5: Говорете с кредитора

Кредиторите също са хора.

Има шанс, че ако имате честен разговор с тях относно кредитния си статус и способността ви да изплатите личния заем, те ще преразгледат първоначалния си отказ. Освен това може да успеете да докажете своята кредитоспособност по други начини. Банкови извлечения, списък на вашите активи или необезпечен дълг, или дори извлечение от вашите спестявания или друга банкова сметка може да ви помогне да покажете на заемодателите, че могат да ви се доверят, за да ги върнете.

Метод 6: Намерете кредитор за хора с лоша кредитна история

Някои кредитори умишлено се фокусират върху отпускането на заеми на хора с лоша кредитна история.

Ако не можете да се класирате за традиционен заем, можете да работите с друг кредитор, който може да отговаря на изискванията. Те може да са в състояние да ви осигурят серия от персонализирани оферти за заем, предназначени специално за хора с лоша кредитна история, въз основа на текущото ви финансово състояние. Не забравяйте да се консултирате и с онлайн кредитори. Те са склонни да бъдат по-спокойни.

Въпреки това, пазете се от измами. Хищните кредитори често се възползват от хора с лоша кредитна история, които наистина се нуждаят от заем. Прочетете всички условия на заема, преди да подпишете, за да сте сигурни, че не сте съгласни с прекомерни лихви или съмнителни правила.

Онлайн кредит с лошо ЦКР

За щастие много фирми за екпресни кредити предлагат кредити за хора с много лошо ЦКР. Те отново може да поискат обезпечение или доказване на стабилен доход.


Бързи кредити с лошо ЦКР

✅ Вижте нашите предложения за експресни бързи кредити с лошо ЦКР

експресни кредити
expresni zaemi

Вземи онлайн

✅ Избери сума и виж какви кредити предлагат кредитните компании в страната! 💲👌